Durf

Op 22 mei vierde Buitensportvereniging Durf haar eerste verjaardag. Door de huidige perikelen is deze verjaardag wat ondergesneeuwd. Maar geen zorgen, want op 10 oktober organiseert Durf een officieel openingsfeest!

Openingsfeest

Vorig jaar is Buitensportvereniging Durf officieel opgericht. Na een periode van hindernissen bouwen, hard werken en de baankeuring, zijn in januari 2020 de officiële trainingen gestart.

Dit was niet mogelijk zonder support van de gemeente Delft, Rabobank en DHL en natuurlijk de inzet van de leden zelf!

Om dit vieren, organiseren wij op 10 oktober een officieel openingsfeest. Dit is het ideale moment om onze supporters te bedanken en daarnaast ook hét moment om aan geïnteresseerden, sportievelingen, vrienden, collega’s, familie, huisgenoten en buurtgenoten te laten zien waar buitensportvereniging Durf voor staat.

Meer informatie over het feest of aanmelden? Klik hier.

Clinics

Op 19 juli was de eerste Durf Survivalrun clinic. Het jeugdelftal van DHL kwam bij ons op bezoek. Het leren van de technieken van een voetklem en apenhang kwamen aan bod. En als afsluiting een mini Surivalrun, goed gedaan jongens!

Zin om ook een keer mee te trainen? Kijk op de website voor alle info over onze proeftrainingen. En vergeet niet je lange broek aan te doen ;)

Bouwen tot 4 meter

Nog meer goed nieuws. Van de gemeente hebben we te horen gekregen dat we nu tot 4 meter mogen bouwen. Eerst was dit maar 3 meter, maar bij de SBN en wedstrijden zijn de hindernissen tot 4 meter hoog. Dat konden we eerst nog niet oefenen op onze baan, maar nu hebben we wel deze mogelijkheid met een aantal gloednieuwe hoge swingovers.

Naast de hoge swingovers worden er nog meer nieuwe hindernissen gebouwd op een van de vele bouwdagen van Durf. Meer lezen over de bouwdag van 11 juli? Dat kan in ons nieuwsbericht over deze dag.

Verenigingskleding

In de vereniging wordt niet stilgezeten. Naast de vele kilometers die buiten worden afgelegd, is ook het ontwerp van onze eigen kledinglijn verder gevorderd. Nu kun je helemaal in stijl komen trainen met een stoere tight en bijpassend shirt.

Wil jij ook in deze mooie kleding rondlopen? Je kunt de kleding bestellen op de website of vraag aan de mediacommissie of jouw maat nog op voorraad is.

Je kan altijd contact opnemen voor vragen en opmerkingen.

Contact pagina
Wijzig je abonnement    |    Bekijk online