Image Alt

Commissies

``Durf is een vereniging door leden, voor leden``

Durf bouwt sterk op het werk van haar commissies, en hieronder vind je het overzicht met functie beschrijvingen. Commissies bestaan uit enthousiaste leden die graag bijdragen aan de groei van de vereniging. Meestal komen de commissies voort uit een idee van een aantal leden met een bepaald doel, en aangezien Durf een jonge vereniging is, zullen er zeker nog commissies bijkomen, zoals bijvoorbeeld een Buitensport activiteiten commissie. Wat lijkt jou leuk?

Draag bij aan een commissie!

Heb jij interesse om bij te dragen? Meld je via bestuur@buitensportdurf.nl. We vinden het geweldig als je een van onze teams komt versterken!

Activiteiten Commissie

De Activiteiten Commissie organiseert zowel hoge als lage hartslag activiteiten. Denk bij het eerste bijvoorbeeld aan een outdoor film avondje, kampvuur-borrels waar plannen er ervaringen rondom avonturen en expedities kunnen woden gevormd, of workshops in bijvoorbeeld vuur maken of hout bewerken. Bij het laatste kan het bijvoorbeeld gaan om een klimcursus, een dagje mountainbiken ergens, een trainings weekend of een instap tripje de natuur in.

Deze commissie bestaat sinds 2022, en splitst in de toekomst de hoge hartslag activiteiten misschien af tot een Buitensport Commissie.

Felix Akkermans
Kim Beunder
Bram Kool
Simon de Vries
Ruben IJlst
Jan van Willigen
Tim van Veenendaal

Media Commissie

De Mediacommissie verantwoordelijk voor alle verschillende media-uitingen (digitaal en analoog). Zij onderhoudt de website, social media, spandoeken, flyers, voorziet in de de Durf-kleding, heeft het ontwerp van de huisstijl gedaan, en houdt zich bezig met promotie uitingen zoals kranten artikelen of ad-campaigns op Instagram.

Suggesties of vragen?

Felix Akkermans
Marlies Petter
Renske Verhulst
Mike Hölscher
Lennart van Gameren

Baan Commissie

De hindernisbaan is de kern van de vereniging. Hier trainen we op, en wat is er nu leuker dan een nieuwe hindernis uitproberen of een lange combi door te werken?! De baancommissie draagt bij aan het onderhoud van de baan en verzamelt goede ideeën om de baan nog leuker en afwisselender te maken. Heb je hindernis ideeën, of materiaal dat je wilt doneren?

Werner Vos
Tristan Tillij
Mark van Zeijl
Jara Schulz

Introductie Commissie

De introductie trainingen commissie is verantwoordelijk voor de organisatie van de introtraining reeksen die beginnen op de 1e maandag van de maand. Daarbij hoort het bijhouden van de inschrijvingen, de communicatie met de geïnteresseerden en het regelen en indelen van de trainers op de trainingen. Zelf introtraining geven mag, maar is niet verplicht. Voor promotie van de introductiereeksen is de mediacommissie beschikbaar. De – bij voorkeur – twee coördinatoren werken zelfstandig en verdelen onderling de taken. Ze communiceren direct met de mediacommissie voor ondersteuning van de promo.

Lambert van Ijk
Kim Beunder
Felix Akkermans
Marlies Petter
niemand
Irene Verduijn
Marius van Herpen
Marius van Herpen
Dominique
Dominique van de Kamp

Trainers Commissie

Een training is geen training zonder trainer. Bij Durf wordt de training door leden zelf gegeven. De Durf-trainers zijn leden die alle technieken uitstekend beheersen en ervaring hebben opgebouwd in het geven van survivalrun instructie, soms bij andere verenigingen. Trainers zijn niet alleen verantwoordelijk voor de trainingen zelf, maar ook inkoop en beheer van trainings materiaal zoals het tijd-LED-bord, en het maken en beheren van trainings lijsten zoals voor de ijktrainingen. Zij begeleiden je graag bij de eerste stappen in survivalrun óf stimuleren je om nog even flink te knallen en alles te geven.

Daarnaast kent de commissie nog een paar special rollen:

 • Steffan Norberhuis
 • Marlies Petter
 • Arnold Schutter
 • Stefan Lampaert
 • Chiel Fernhout
 • Renske Verhulst
 • Tristan Tillij
 • Felix Akkermans
 • Werner Vos
 • Mike Hölscher
 • Arthur Schout
 • Benjamin Komen
 • Mark van Zeijl
Coördinator trainers

De coördinator trainers is verantwoordelijk voor het indelen van de trainers en beheert het inschrijfrooster van de trainingen. De coördinator werkt zelfstandig en communiceert direct met de trainers.

Coördinator clinics

De coördinator clinics is verantwoordelijk voor de organisatie van de clinics geven door en/of op de baan van Durf. Daarbij hoort de communicatie met de geïnteresseerden, afstemming van het moment, regelen van contract en de trainers. Zelf clinics geven mag, maar is niet verplicht. De coördinator werkt zelfstandig en communiceert direct met de trainers en bestuur.

Lustrum Commissie

Het lustrum is elke vijfde verjaardag van de vereniging. En dat willen we graag vieren. De lustrumcommissie is een tijdelijke commissie die van het lustrum een feestje gaat maken. Heb jij goede ideeën, houdt je van organiseren of ben jij een feestbeest? Dan is dit de commissie voor jou!

Werner Vos
Marlies Petter
Kim Beunder
Marius van Herpen
Marius van Herpen
Charlotte
Charlotte de Wit

Kas Controle Commissie

Deze commissie helpt als onafhankelijke groep de vereniging met het controleren van het werk van de penningmeester zodat alles in de kas op orde blijft.

Marius van Herpen
Marius van Herpen
Berend Koot