Hindernis Survivlrun Durf

Geschiedenis

Ontstaan

De vereniging is mid-2019 opgezet door oud-studenten die lid waren bij S.B.V. Slopend (de zuster buitensport vereniging in Delft voor studenten). Na afgestudeerd te zijn miste er iets in hun leven. Dat je aan het werk bent, betekent niet dat je niet fit wilt blijven en avonturen beleven! Door de week ’s avonds misten we lekker survivalrunnen. Daarom hebben ze Buitensportvereniging Durf opgericht, een vereniging die niet alleen toegankelijk is voor studenten, maar voor iedereen.

De survivalrunbaan is gebouwd op het sportpark aan de Brasserskade, naast de voetbalvereniging sv DHL. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals kleedkamers, toiletten, parkeergelegenheid en een kantine. Het sportpark Brasserskade ligt dicht bij de A13 (afrit 8 Delft-Noord) en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Met een ligging tussen Den Haag Ypenburg, Nootdorp en natuurlijk Delft is het trainingsterrein ook erg goed bereikbaar voor iedereen uit de omgeving.Het trainingsterrein ligt naast het Hertenkamp en het Delftsche Hout. Dit biedt ons veel groeimogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om in de toekomst hindernissen te plaatsen in de publieke ruimte. Hoe gaaf zou het zijn om een survivalrun te organiseren door het Delftsche Hout?

Met dank aan

Het bouwen van de hindernisbaan is mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Delft en een donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank. Hiermee hebben we direct een mooie en uitdagende survivalrunbaan neer kunnen zetten, zodat we echt kunnen knallen!