Hindernis Survivlrun Durf

Geschiedenis

Ontstaan

22 mei 2019 is Durf opgezet door oud-studenten die lid waren bij S.B.V. Slopend, onze zuster buitensport vereniging in Delft, maar dan voor studenten. Na afstuderen en het werk leven in te gaan miste er iets in hun leven. Dat je nu werkt, betekent natuurlijk niet dat je niet meer fit wilt blijven, avonturen beleven en genieten van het buitenleven! Met buitensport recept en de bruisende cultuur van Slopend was niets mis, en daarom hebben ze Buitensportvereniging Durf opgericht. Een buitensportvereniging die niet alleen toegankelijk is voor studenten, maar voor iedereen. Na grote inspanning van het eerste bestuur was 4 januari 2020 dan onze eerste training, en Durf groeide gauw uit tot een levendige vereniging.

De survivalrunbaan is gebouwd op het sportpark aan de Brasserskade, naast de voetbalvereniging sv DHL. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals kleedkamers, toiletten, parkeergelegenheid en een kantine. Het sportpark Brasserskade ligt dicht bij de A13 (afrit 8 Delft-Noord) en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Met een ligging tussen Den Haag Ypenburg, Nootdorp en natuurlijk Delft is het trainingsterrein ook erg goed bereikbaar voor iedereen uit de omgeving.Het trainingsterrein ligt naast het Hertenkamp en het Delftsche Hout. Dit biedt ons veel groeimogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om in de toekomst hindernissen te plaatsen in de publieke ruimte. Hoe gaaf zou het zijn om een survivalrun te organiseren door het Delftsche Hout?

Met dank aan

Het bouwen van de hindernisbaan is mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Delft en een donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank. Hiermee hebben we direct een mooie en uitdagende survivalrunbaan neer kunnen zetten, zodat we echt kunnen knallen!