Lustrum logo

1e lustrum

5 Jaar Buitensport Durf

5 jaar blauwe plekken en gezelligheid.

Ondersteboven

Ondersteboven

22 mei 2024 wordt Durf 5 jaar, tijd voor een feestje! Op deze pagina is de laatste informatie met betrekking tot het lustrum te vinden.

Lustrum Thema

Het thema van het eerste lustrum van Durf is: Ondersteboven, 5 jaar blauwe plekken en gezelligheid.

Lustrum Activiteiten

Om het 5 jarig bestaan van Durf te vieren heeft de Lustrum Commissie een aantal leuke activiteiten in de planning staan.

DIY Durf – Geweest

We trappen het lustrum jaar af met de DIY Durf! Samen met andere leden steken we de handen uit de mouwen om zelf een leuk vereniging aandenken te bouwen.

Verjaardag Durf Training

22 mei 2024 is Durf jarig en dat valt dit jaar op een woensdag. Deze training zal een overduidelijk feestelijk tintje krijgen.

Festival dag

Buitensport Durf bestaat niet zonder haar leden. Dit feest vieren we samen op de festivaldag vol vermaak voor jong en oud!

Climb – Bike – Climb  – Geweest

Onze zuster vereniging, Slopend, viert dit jaar ook haar lustrum. Samen organiseren we de Cimb – Bike – Climb. Een race waarin we beide trainingsterreinen in één dag zéér goed gaan benutten 😉

Gala

Wat is een lustrum jaar zonder gala?! We kennen elkaar alleen in sportkleren, dus tijd om iedereen eens ondersteboven van z’n sokken te blazen met jouw oogverblindende gala look!

Grachtenrun

Wie heeft opgelet in de app heeft hem al voorbij zien komen: de grachtenrun. Een verkorte versie van onze geliefde sport, midden in de binnenstad! Gaat het ons lukken? En haal jij de snelste tijd?

Agenda

Zie de agenda van Durf Buitensport voor een overzicht wanneer de lustrum activiteiten zijn en meld je aan.

Contact

Heb je vragen of goede ideeën, mail dan naar: lustrum@buitensportdurf.nl 

Lustrum kleding

De lustrum kleding is besteld, wanneer deze binnen is, krijg je bericht.