Image Alt

Proeftraining

Proeftraining tijdens Corona.

Buitensport Durf mag de survivalrun trainingen weer aangepast hervatten. Het is mogelijk om een proeftraining te volgen bij Durf wanneer je geen lid bent. Er zijn tijdens deze periode minder plekken beschikbaar voor een proeftraining, houd hier rekening mee. Wil je meedoen, stuur ons een mailtje!

 

3x vrijblijvend trainen

Buitensport Durf bied je de mogelijkheid om drie keer vrijblijvend mee te komen trainen. Op deze manier kan je de survivalrunsport ontdekken en de vereniging leren kennen. Survivalrunsport is een ontzettend leuke combinatie van hindernissen en hardlopen. Op elk niveau kan je instappen, maar het is wel goed om te weten dat het een uitdagende sport is. Ben je daar naar op zoek, kom dan bij ons meetrainen!

Neem contact met ons op om mee te trainen!

 

Open vereniging

Buitensportvereniging Durf is een open vereniging zonder verplichtingen, en naast survivalrun worden ook veel andere buitensporten worden beoefend! Je ontmoet gelijkgestemden met wie je plannetjes kan smeden voor mooie avonturen. Zo gaan onze leden vaak samen mountainbiken, trailrunnen, klimmen en doen mee aan adventure races, en meer. Ben jij sportief, buitenmens en ondernemend, dan is Durf een plek voor jou!