Image Alt

Trainingen

Reguliere trainingen

De reguliere trainingsmomenten zijn aangepast aan de huidige coronamaatregelen. De huidige trainingsmomenten zijn weergegeven in de inschrijfsheet voor de trainingen.

Wel survivalrun ervaring, maar nog geen lid van Durf? Kom een keertje mee trainen! Stuur een mail en je mag 3x gratis proeftrainen.

We verzamelen een kwartier voor de start van de training op het trainingsterrein. Zie hier locatie informatie. Let op: De groepen verzamelen op een verschillende plek, zie het rooster op welke plek jij moet verzamelen.

Wij willen in de toekomst specifiek trainingen gaan aanbieden die gericht zijn op verschillende categorieën, zoals beginners, gevorderden, wedstrijd en jeugd. Nu trainen we nog gezamenlijk met alle niveaus, maar wordt er tijdens de trainingen wel onderscheid gemaakt zodat ieder op zijn eigen tempo kan trainen.

Corona regels

  • Inschrijven: Let op, inschrijven voor training is verplicht in verband met contact-tracing.
  • Leeftijd: Op dit moment zijn er alleen trainingen voor 16 jaar en ouder.
  • Niet spugen in de handen. Extra sterke grip trainen raden wij aan als alternatief!
  • Houd 1,5 meter afstand van elkaar voor, tijdens en na de training. Tijdens de training is sportgerelateerd contact niet meer toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn voorlopig niet beschikbaar.
  • Water: Neem a.u.b. eigen waterfles mee.
  • Basisregels: blijf bij klachten thuis en was/ontsmet je handen voor en na de training.
  • Houd elkaar scherp op de regels, en spreek elkaar hierop aan. De verantwoordelijkheid om de volgende golf te voorkomen en te mogen blijven trainen ligt ook bij jou.

Overige vragen:

Mag ik een vriend(in) meenemen?

Ja dit kan, afhankelijk van het aantal inschrijvingen zijn er een of meerdere plekken voor een externe deelnemer beschikbaar. Alleen het bestuur kan deze personen inschrijven voor een training. Vraag aan het bestuur vooraf toestemming, bij goedkeuring kan een vriend(in) mee trainen. Wordt dit van te voren niet gevraagd dan heeft de trainer de mogelijkheid om de toegang tot de training te ontzeggen.

Ik heb me ingeschreven voor een training, maar kan toch niet. Wat nu?

Kan je toch niet? Schrijf jezelf dan uit zodat anderen in jouw plek kunnen meetrainen.

Er is geen trainer, gaat de training door?

Nee, wanneer er geen trainer is gaat de training niet door. Zonder trainer is Durf niet verzekerd via de SBN bij eventuele ongelukken.

Waar kan ik het plan van aanpak van Durf vinden?

Elk lid van Durf heeft deze in de mail gekregen, heb je deze niet gekregen of je bent geen lid van Durf? Neem dan contact op met het bestuur. 

Wanneer mag ik niet trainen?

Blijf thuis als je de afgelopen 24 uur een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt; neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts.
Blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf 38°C) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, ben je weer welkom om te trainen.

Waarom moet ik mij inschrijven voor een training?

Om te voorkomen dat we met teveel mensen op de baan gaan trainen is het nodig om je voor een training in te schrijven. Op deze manier kan er achteraf ook achterhaald worden wie eventueel in contact is geweest met iemand die besmet is geraakt met het virus.

Schrijf jezelf in op deze lijst om mee te kunnen trainen. Als er geen trainer is, dan zal de training niet door gaan. De trainer moet een door het bestuur goedgekeurde trainer zijn, deze zijn: Steffan Norberhuis, Marlies Petter, Arnold Schutter, Stefan Lampaert, Chiel Fernhout, Renske Verhulst, Tristan Tillij, Felix Akkermans, Werner Vos, Mike Hölscher en Arthur Schout.

Hoe lang duurt een training?

De trainingen duren 1,5 uur of 2 uur, zie de aangegeven trainingstijd in de inschrijflijst.