Image Alt

Trainingen

Reguliere trainingen

Tijden Type
Maandag 19:00 – 20:30 Beginners training
Woensdag 18:30 – 20:30 Gevorderde training
Donderdag 18:30 – 20:30 Vrije training
Zaterdag 10:00 – 11:30 Vrije training

Om deel te kunnen nemen, schrijf je in! De trainers kunnen zo rekening houden met het aantal deelnemers.

Introductie training

Geen survivalrun ervaring en geen lid? Geen probleem! We organiseren iedere 1e maandag van de maand introductie-trainingen voor beginners! Dan beginnen we rustig bij de basistechniek.

Let op! Kleedkamers zijn niet beschikbaar!

Proef training

Heb je wel survivalrun ervaring, maar nog geen lid?

Kom gezellig een keertje mee trainen! Stuur een mail en je mag 3x gratis proeftrainen.

Op donderdag 16, 23 en 30 maart organiseren wij een 3-weekse proefserie om survivalrun uit te proberen. Zie voor meer informatie de Buitensport Durf agenda en schrijf je in via deze link.

Open vereniging

Buitensportvereniging Durf is een open vereniging van karakter. Geen verplichtingen, groepsdruk of ontgroeningen. Naast survivalrun worden ook veel andere buitensporten worden beoefend. Zo ontmoet je gelijkgestemden met wie je samen plannen kan smeden voor grootse avonturen. Samen op vakantie om te mountainbiken, klimmen, trailrunnen, en mee te doen aan adventure races, en meer. Ben jij sportief, buitenmens en ondernemend, dan is Durf de plek voor jou!

FAQ

We verzamelen 5-10min voor de start van de training op het trainingsterrein. Zie hier locatie informatie. Voor overige vragen:

Algemeen (5)

Nee hoor! Je mag drie proeftrainingen doen om te kijken of Durf en survivalrun iets voor jou is. Vind je het na deze drie trainingen leuk genoeg, dan kun je lid worden van Durf. Meer hierover bij de proeftrainingen.

Categorie: Algemeen

Een lidmaatschap bij Durf kost €20,- per maand. Meer informatie over een lidmaatschap bij Durf vind je hier.

Categorie: Algemeen

We hanteren voorlopig een leeftijdsgrens van minimaal 16 jaar. In de toekomst willen wij ook jeugdtrainingen organiseren maar we zijn nog een jonge vereniging en dit is nog in voorbereiding. Ben je jonger dan 16 jaar, dan kun je hier je interesse aangeven. Zodra er jeugdtrainingen worden georganiseerd, zal je een melding krijgen.

Categorie: Algemeen

Er worden nog geen clinics gegeven door onze vereniging. Je kunt altijd een bericht naar het bestuur sturen om te vragen wat de mogelijkheden zijn. Het bestuur is te bereiken via de contact pagina.

Categorie: Algemeen

Een survivalrun is geen obstakelrun of mudrun. Er zijn overeenkomsten zoals het lopen en het nemen van hindernissen, maar survivalrun vereist aanzienlijk meer in techniek en (arm)kracht. Zonder techniek gaat het je waarschijnlijk niet lukken om een survivalrun uit te lopen. Denk bijvoorbeeld aan klimtechniek, boogschieten, houthakken of kayakken.

Daarnaast zijn er technische verschillen in de wedstrijdruns. Waar je bij een obstakelrun of mudrun een hindernis mag doen en bij survivalrun een hindernis moet doen. Bij de start van een survivalrun krijg je een polsband om. Haal je een hindernis niet dan verlies je dit polsbandje. Het verliezen van het polsbandje zorgt voor straftijd, waardoor je in de uitslagen niet bovenin kan eindigen. Naast plezier in wat je doet is behoud van het polsbandje dé uitdaging van een survivalrun.

Categorie: Algemeen