Image Alt

Trainingen

Reguliere trainingen

Tijden Type
Maandag 19:00 – 20:30 Beginners training
Woensdag 18:30 – 20:30 Gevorderde training
Donderdag 18:30 – 20:30 Vrije training
Zaterdag 10:00 – 11:30 Vrije training

Om deel te kunnen nemen, schrijf je in! De trainers kunnen zo rekening houden met het aantal deelnemers.

Introductie training

Geen survivalrun ervaring en geen lid? Geen probleem! We organiseren iedere 1e maandag van de maand introductie-trainingen voor beginners! Dan beginnen we rustig bij de basistechniek.

Let op! Kleedkamers zijn niet beschikbaar!

Proef training

Heb je wel survivalrun ervaring, maar nog geen lid?

Kom gezellig een keertje mee trainen! Stuur een mail en je mag 3x gratis proeftrainen.

Op donderdag 16, 23 en 30 maart organiseren wij een 3-weekse proefserie om survivalrun uit te proberen. Zie voor meer informatie de Buitensport Durf agenda en schrijf je in via deze link.

Open vereniging

Buitensportvereniging Durf is een open vereniging van karakter. Geen verplichtingen, groepsdruk of ontgroeningen. Naast survivalrun worden ook veel andere buitensporten worden beoefend. Zo ontmoet je gelijkgestemden met wie je samen plannen kan smeden voor grootse avonturen. Samen op vakantie om te mountainbiken, klimmen, trailrunnen, en mee te doen aan adventure races, en meer. Ben jij sportief, buitenmens en ondernemend, dan is Durf de plek voor jou!

FAQ

We verzamelen 5-10min voor de start van de training op het trainingsterrein. Zie hier locatie informatie. Voor overige vragen:

Voor leden (3)

In het gebouw van DHL (naast de baan) zijn verschillende ruimtes. Deze kan je reserveren bij DHL. Contacteer hiervoor Martin Landers (contactpersoon voor Durf binnen DHL). Contact gegevens van Martin kan je opvragen bij Werner of Felix. De vergader ruimte is kostenloos.

Categorie: Voor leden

Durf heeft toegang tot een app die DHL gebruikt voor het beheer van de lampen bij de voetbal velden. Een aantal trainers (zoals Stefan) hebben daar ook toegang toe, en bij hun kan je vragen de lampen aan te zetten of ook toegang regelen als trainer. Als je de toegangscode vergeten bent kan je deze in de trainers WhatsApp groep beschrijving vinden.

Categorie: Voor leden

Ja deze is te koop via: de pagina Verenigingskleding

Categorie: Voor leden