Image Alt

Trainingen

Reguliere trainingen

Tijden Type
Maandag 19:00 – 20:30 Beginners training
Woensdag 18:30 – 20:30 Gemengde training
Donderdag 18:30 – 20:30 Vrije training
Zaterdag 10:00 – 11:30 Vrije training

Schrijf jezelf in zodat de trainers rekening houden met het aantal deelnemers.

Nieuw? Kom op proef training!

Benieuwd, maar nog geen lid? Geen probleem! Schrijf je in met het formulier hieronder en je kan 3x gratis een proeftraining volgen.

Open vereniging

Buitensportvereniging Durf is een open vereniging van karakter. Geen verplichtingen, groepsdruk of ontgroeningen. Naast survivalrun worden ook veel andere buitensporten worden beoefend. Zo is Durf een uitstekend platform om gelijkstemden te ontmoeten met wie je samen plannen en avonturen kan smeden. Samen op vakantie om te mountainbiken, klimmen, trailrunnen, en mee te doen aan adventure races, en meer. Ben jij sportief, buitenmens en ondernemend, dan is Durf de plek voor jou!

FAQ

We verzamelen 5-10min voor de start van de training op het trainingsterrein. Zie hier locatie informatie. Voor overige vragen:

Onze trainingslocatie bevindt zich op het terrein van voetbalclub DHL, op Brasserskade 234 net buiten de Delftse stad bebouwing.

We verzamelen bij de zogenaamde ‘WiFi-combi’. Deze hindernis staat achter de voetbalvelden, aan je rechterhand als je het terrein van DHL binnen komt.

 

Categorie: Training
Tag: Contact