Image Alt

Trainingsterrein

Deze kaart toont waar je precies moet zijn op het terrein:
Trainingslocatie Durf

De survivalrunbaan is gebouwd op het sportpark aan de Brasserskade, naast de voetbalvereniging sv DHL. Hier is veel ruimte voor onze hindernissen en om tussendoor te lopen. Daarnaast kunnen wij gebruik maken van alle faciliteiten die aanwezig zijn, zoals kleedkamers, toiletten, parkeergelegenheid en een kantine.

Het sportpark Brasserskade ligt dicht bij de A13 (afrit 8 Delft-Noord) en is daardoor goed bereikbaar met de auto. Met een ligging tussen Den Haag Ypenburg, Nootdorp en natuurlijk Delft is het trainingsterrein ook erg goed bereikbaar voor iedereen uit de omgeving.

Het trainingsterrein ligt naast het Hertenkamp en het Delftsche Hout. Dit biedt ons veel groeimogelijkheden. Daarnaast is het mogelijk om in de toekomst hindernissen te plaatsen in de publieke ruimte. Hoe vet zou het zijn om een survivalrun te organiseren door het Delftsche Hout?

SUBSIDIE EN DONATIE

Het bouwen van de hindernisbaan is mogelijk gemaakt door een subsidie van de gemeente Delft en een donatie van het Coöperatiefonds van de Rabobank. Hiermee hebben we direct een mooie en uitdagende survivalrunbaan neer kunnen zetten, zodat we echt kunnen knallen!