Image Alt

Wat is ijk training?

Wat is ijk training?

Ijktraining is een speciale training 1x in de maand, de eerste woensdag van de maand! Hier is iedereen van ieder niveau welkom, en erg aangeraden om aan deel te nemen!

Het is namelijk een soort zelftest zodat je na een tijdje kan zien hoe je voortgang maakt over de maanden. Normaal merk je niet hoeveel sterker en fitter je eigenlijk wel niet wordt met al dat afzien tijdens de trainingen, dus juist voor beginners is dit erg leuk en motiverend! Juist doen als je beginner bent! Focus ligt niet op wat je die training haalt, maar dat je geeft wat je dan hebt, en je groei ziet ontstaan met de volgende trainingen. Het gaat niet om vandaag, maar je groei over de maanden!

Hoe meet je die groei?

Dat is dus het idee van de ijktraining! Tijdens ijktraining hangen er “ijk lijsten” van verschillende niveaus (en iedere maand hanger er weer de zelfde). Je begint bij laagste, kijkt of je die kan uitlopen, zo ja: gefeliciteerd! Level 🆙! 🥳 en lan je de volgende lijst gaan proberen. Dit herhaal je tot het niet meer lukt een lijst uit te krijgen met ijktraining. Dan weet je dat dat je niveau is. Als je gratis en automatisch grafiekjes wilt dan kan je hier in de training list iedere keer loggen je tot waar je gekomen bent in de lijst. Zo kan je na iedere maand zien hoeveel verder je bent gekomen, en zo dus je voortgang meten (ijken).

Ijklijsten

Wil je zelfstandig de ijktraining doen (misschien training gemist), dan kan je hierzo de lijsten vinden, en hierzo de locatie van de hindernissen.

Categorie: Training